Cartofii sunt printre cele mai populare garnituri sub orice formă. Fie prăjit, piure sau pur și simplu fiert. În articolul de astăzi, vă vom arăta o rețetă excelentă. Un castron umplut cu cartofi, șuncă și brânză este o soluție excelentă pentru un prânz rapid și gustos. Este nevoie de doar câteva minute pentru a pregăti felul de mâncare și veți avea un prânz delicios cu drepturi depline
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 1 lingura de unt
- sare
- 50 g brânză rasă
- piper negru măcinat și oregano după gust
- 4 linguri pesmet
- 100 g de sunca
- 200 g de mozzarella
- 1 pahar de făină simplă
Mod de preparare:
1) Curățați cartofii, tăiați-i și fierbeți-i în apă până se înmoaie. Când sunt moi, scurgeți apa și pasați-le într-un piure.
3) Luăm o tavă de copt, o ungem și o stropim cu pesmet.
4) Așezați uniform piureul de cartofi.
5) Începeți să stratificați șuncă și felii de brânză deasupra piureului.
Un fel de mâncare umplut cu cartofi are un gust grozav.
Pofta buna!