Daca vrei sa ai la cina omleta usor originale, incearca cu siguranta aceasta reteta. Este foarte bun si simplu.
Ouăle omletă sunt adesea preparate cu ceapă, dar această versiune o face puțin diferit. Deci, dacă te-ai plictisit de omletă clasică, încearcă să o faci într-un mod puțin diferit . Și dacă vrei să-l încerci, schimbă doar abordarea rețetei. Spargeți ouăle direct în ceapă și coaceți-le în cuptor în loc să le prăjiți. Chiar merită.
Ingrediente:
- 4 cepe
- 3 catei de usturoi
- 1/2 piper
- 150 de grame de roșii
- 250 de grame de carne tocată
- 4 ouă
- 1/2 legatura de patrunjel
- 40 de grame de brânză
- Sare, piper, ierburi provensale dupa gust
Mod de preparare:
Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați întregul centru al fiecărei cepe.
Tăiați acest centru în bucăți mici și prăjiți-l într-o tigaie. Dupa aproximativ un minut adaugam in ceapa usturoiul presat si dupa inca 2 ardei si rosiile tocate. Se adauga apoi carnea tocata si se prajeste totul pana cand carnea este complet facuta.
Transferați acest amestec într-un bol și adăugați legumele în el.
Se amestecă și se adaugă umplutura la fiecare ceapă în porții. Spargeți ouăle și separați cu grijă albușurile de gălbenușuri. Pune gălbenușurile în ceapă. Se presară cu brânză rasă și se dă la cuptor pentru aproximativ 40 de minute la 200 de grade. La cuptor, ceapa își va pierde total iuteala, așa că va fi delicios de bună.
Încercați cu adevărat, nu veți regreta.
Poftă bună!