Remedii naturiste

A suferit de ulcer duodenal timp de zece ani. Și a descoperit această rețetă care vindecă

 

 

 

Iata reteta:

  • Amesteca miere naturala si sucul de aloe (100 g fiecare), adauga smochine proaspete tocate (50 g) si 5 g laptisor de matca.
  • Amestecul trebuie lăsat la fiert timp de 3-4 zile într-un loc întunecat și apoi ia 1 lingură. lingura dimineata si seara la o ora dupa masa timp de o luna.
  • Acest amestec este util și în scop preventiv – primăvara și toamna.
  • A se pastra numai la frigider.

O altă rețetă – mai simplă

Pentru ulcer peptic

Laptisorul de matca si mierea, luate in proportie de 2:100, se amesteca bine intr-un vas de portelan sau sticla.

Se ia amestecul rezultat, dizolvând în gură, câte 2 linguri de 3 ori pe zi, imediat înainte de mese, timp de 15-25 de zile.

Ce este laptisorul de matca ?

Lăptișorul de matcă este un amestec special de nutrienți secretat de albinele doici pentru a hrăni larvele mamelor și ale matcilor adulte.

Compoziția lăptișorului de matcă include secretele glandelor speciale, precum și fagurele de albine. Larva de albine, care ulterior se va transforma într-o matcă, este situată într-o celulă specială de ceară în formă de ghindă numită celula matcă.

De îndată ce larva iese din ou, albinele doici încep să umple leșia mamei cu lapte. Până când larva se dezvoltă într-un adult, lăptișorul de matcă este întotdeauna plin de o masă albă asemănătoare lăptișorului – lăptișor de matcă.

De ce este util?

Substanțele conținute în acesta sunt extrem de importante pentru dezvoltarea și funcționarea normală a organismului viu.

Setul de minerale din lăptișorul de matcă este foarte larg și variabil, dar fosfor, sodiu, potasiu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, precum și oligoelemente sunt aproape întotdeauna prezente – un total de 110 compuși.

Vitaminele din lăptișorul de matcă sunt în principal vitaminele B. Lăptișorul de matcă conține biotină, niacină, acid folic și inozitol, precum și acid pantotenic, care ajută la depășirea oboselii și a stresului.

Laptisorul de matca contine 22 de aminoacizi, inclusiv 10 esentiali, precum si grasimi, carbohidrati si enzime.

Tratament cu laptisor de matca.

Laptisorul de matca este un produs extrem de nutritiv care este folosit cu succes in tratamentul multor boli. Are un efect tonic general asupra corpului uman: îmbunătățește metabolismul, digestia, formarea sângelui și activitatea inimii.

Datorită acesteia, puterea este restabilită, eficiența crește, starea de spirit se îmbunătățește, rezistența organismului la diferite boli crește.

Laptisorul de matca este un excelent furnizor de nutrienti, imbunatateste starea de spirit si previne dezvoltarea tulburarilor emotionale.

Acest minunat produs de albine este recomandat pentru imunitate redusă, boli cardiovasculare și insomnie. Stimulează sistemul imunitar și susține nutriția celulară.

Laptele este util pentru efort psihic și fizic crescut, sport, stres frecvent, precum și pentru persoanele în vârstă.

Are proprietăți importante ale antibioticelor, are acțiune antiparazitară și antimicrobiană, iar aceste calități se păstrează chiar și cu diluții repetate.

Deoarece lăptișorul de matcă induce formarea și dezvoltarea celulelor vii, normalizează structura deformată, este un instrument indispensabil și foarte eficient în tratamentul unor boli atât de grave precum poliartrita, astmul bronșic, ciroza hepatică, gastrita cronică, colita, diabetul, etc.

Lăptișorul de matcă este util pentru pacienții hipertensivi deoarece provoacă o scădere permanentă a tensiunii arteriale.

La pacienții cu simptome severe de hipotensiune arterială, utilizarea lăptișorului de matcă are efectul opus, adică. contribuie la normalizarea tensiunii arteriale.

Lăptișorul de matcă ajută la creșterea cantității de hemoglobină și fier din serul sanguin și, prin urmare, este util în special pentru pacienții cu anemie.

Contraindicatii

Trebuie amintit că lăptișorul de matcă este contraindicat în boala Addison, boli infecțioase acute, boli suprarenale, poate provoca reacții alergice și tulburări de somn.

 

 Sursa