Biscuiți delicioși cu cremă de smântână și mascarpone – Un deliciu ușor de făcut
Ingrediente:
- 2 ouă
- 30 g zahăr
- 4 g zahăr vanilat
- 80 g mascarpone
- 2 linguri zahăr pudră
- 40 g făină
- 20 g amidon
- 1 lingură gem de caise
- 30 ml smântână
Mod de preparare:
- Separam albusurile de galbenusuri si le batem pana se formeaza o spuma stabila.
- Se amestecă făina cu amidonul.
- Bateți gălbenușurile cu zahărul și zahărul vanilat.
- Albusurile se unesc cu grija in galbenusuri si se adauga faina. Se amestecă de jos în sus folosind o spatulă de lemn sau silicon.
- Împărțiți aluatul în două părți. Folosind o pungă de patiserie, puneți o porțiune din aluat pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Ar trebui să aveți 15 cercuri mici
- Coaceți-le la cuptor la 180 de grade pentru aproximativ 12-15 minute.
- Scoateți biscuiții mici și procedați la fel cu a doua parte de aluat.
- Frisca se bate cu crema de branza si zahar pudra.
- Ungeți o jumătate din pandișpan cu gem de caise, apoi ungeți cu cremă de unt și acoperiți cu cealaltă jumătate de prăjitură .
Iată! Totul este de fapt destul de simplu, dar atât de delicios!
Pofta buna!