Desert

Prăjitura ”AMOR la tavă”! O plăcere pe care nu trebuie să ți-o refuzi

 

 

Prăjitura ”AMOR la tavă”

Ingrediente:

1/2 ceasca unt
1 ceasca făină
1 ceasca nuci tocate
1 plic budincă instant de ciocolată
3 cesti lapte
250 g frișcă
1 ceasca zahăr
1 plic budincă instant de vanilie
250 g cremă de brânză

 

Mod de preparare:

Prăjitura ”AMOR la tavă” este o plăcere pe care nu trebuie să ți-o refuzi. Una dintr cele mai bune prăjituri simple pe care le vei mânca vreodată, stratur straturi de plăcere cremoasă! Încearcă această rețetă simplă!

1. Se încălzește cuptorul la 170 de grade.

2. O tavă de aproximativ 20 x 30 centimetri se unge cu ulei sau unt. Se amestecă făina cu untul, apoi se adaugă nucile. Amestecul se pune în tavă, apăsând bine. Se ține la cuptor în jur de 20 de minute sau până când capătă o culoare aurie. Apoi se lasă să se răcească complet.

3. Se bate crema de brânză cu zahărul până când capătă o consistentă pufoasă. Se adaugă o ceașcă de frișcă și se amestecă bine. Se întinde peste blat după ce acesta s-a răcit complet.

4. Se prepară budinca de ciocolată cu o ceașcă și jumătate de lapte. Se lasă un pic la răcit, apoi se toarnă peste stratul de brânză.

5. Se prepară budinca de vanilie cu restul de lapte și se toarnă peste stratul precedent.

6. Se pune si ultimul strat – frișca rămasă.

7. La final, se poate decora cu bucățele de nuci sau cu ciocolată rasă.

Prăjitura ”AMOR la tavă” se ține la rece 2-3 ore înainte de a fi servită.

 

Pofta buna!

 

Prăjitura ”Sex la tavă” - Gazeta Românească Italia

Sursă