Acestă ruladă aperitiv din cartofi cu șuncă și mozzarella este o rețetă excelentă, care datorită ingredientelor consistente, are un gust fabulos și este foarte sățioasă. Uimiți-vă papilele gustative cu această mâncare deosebită, care pe lângă faptul că se prepară rapid, mai este și o adevărată descoperire pentru orice gospodină.
Ingrediente:
800 g | Cartofi fierți |
1 bucată | Ou |
60 g | Parmezan |
30 g | Unt |
0,5 legătură | Pătrunjel |
1 linguriță | Sare |
0,5 linguriță | Piper negru măcinat |
200 g | Mozzarella |
200 g | Șuncă |
Mod de preparare:
- Într-un bol mărunțiți cartofii fierți, peste care adăugați oul, untul, parmezanul ras, sarea, piperul, pătrunjelul tocat și amestecați bine.
- Întindeți pe masă o fâșie de hârtie de copt, peste care aranjați amestecul de cartofi, dându-i forma dreptunghiulară și de o grosime de circa 0.5 cm.
- Suprapuneți peste cartofi, șuncă și mozzarella foliate. Cu ajutorul hârtiei de copt rulați atent blatul de cartofi.
- Puneți rulada într-o tavă și dați-o la cuptorul preîncălzit la temperatura de 180˚C, timp de 30 de minute.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!