Mulți oameni iubesc supa de mazăre ca aperitiv. Cealaltă parte a oamenilor nici măcar nu poate simți. Rețeta este aici pentru cei care o iubesc și vor să știe cum să îmbunătățească acest fel principal. Supa de mazăre va fi delicioasă și parfumată.
Baza este alegerea cărnii de calitate
Ingrediente:
Pentru această rețetă, pe lângă coaste de porc afumate de calitate, veți avea nevoie de:
- 300 de grame de carne de porc
- 250 g de mazăre
- 4-5 bucăți de cartofi
- 1 ceapă
- ceapă,
- ceapa verde
- legume. patrunjel dupa gust
- 3 linguri de ulei vegetal
Mod de preparare:
Spălați mai întâi carnea. Se usucă cu prosoape de hârtie și se prăjește în ulei vegetal. Ceapa se toaca marunt, se amesteca cu carnea si se caleste. Tăiați coastele bucăți, amestecați și gătiți timp de două minute.
Apoi puneți carnea prăjită într-o oală, acoperiți cu apă și adăugați sare. Se toarnă amestecul de ardei și se adaugă și foaia de dafin. Adăugați mazăre bună spălată, gătiți aproximativ 40 de minute și nu uitați să colectați spuma.
Cu sfatul nostru, veți economisi și pe vase curate
Gatiti pana mazarea este moale. Apoi scoateți coastele și adăugați cartofii tăiați cubulețe în supă. Așteptați să se gătească cartofii și între timp curățați carnea de pe coaste. Adăugați-le în supă împreună cu legumele tocate.
Mai gatiti cateva minute, apoi scoateti de pe aragaz si serviti supa de mazare. Puteți prăji cu ușurință carnea și coastele într-o oală, în care apoi veți găti supa. Acest lucru vă va economisi vasele pe care ar trebui să le spălați ulterior. Puteți face și crutoane de pâine pentru supa de mazăre.
Există diferite variante ale acestei supe. Unele rețete adaugă bulion – fie pui, fie legume. Unii oameni adaugă și burtă de porc afumată sau bacon englezesc în supă în loc de coaste afumate. Depinde de gustul tău și poți alege și condimentele și ierburile pe care să le adaugi în supă.
Un sfat bun este, de asemenea, să presați supa printr-o sită pentru a o face cremă.
Pofta buna!