Preparate fara carne

Pranz la tigaie gata in 15 min, facut din 4 oua fierte!

 

 

Pranz la tigaie gata in 15 min, facut din 4 oua fierte!

 

Pentru cei care preferă rețetele sănătoase și rapide recomandăm o rețetă suuuper delicioasă din legume scăldate într-un sos alb savuros în combinație cu ouă fierte și cașcaval. Foarte sățioasă și gustoasă, mâncarea asezonată cu multe condimente, pregătită la tigaie, arată superb și ademenește orice trecător prin bucătărie. Combinația de culori remarcată în amestecul de componente nu poate fi trecută cu vederea, iar gustul este încântător. În scurt timp prânzul delicios, plin de arome devenind o bună soluție atunci când vă grăbiți sau așteptați oaspeți, va fi asigurat pe masă. Însoțită de o salată de legume va fi perfectă.

Ingrediente:

2 bucăți Cepe
1 bucată Dovlecel
200 g Ciuperci
2 bucăți Roșii
4 bucăți Ouă fierte
20 g Ceapă verde
5 g Sare
3 g Piper negru
5 g Boia de ardei dulce
3 g Chimen
1 bucată Ou
250 ml Lapte
50 g Făină
5 g Sare
100 g Cașcaval

Mod de preparare:

  1. Tăiați mărunt 2 cepe și puneți la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Tăiați în felii 200 g de ciuperci. Transferați ciupercile în tigaie și amestecați. Adăugați 1 dovlecel tăiat în felii subțiri și amestecați componentele. Într-un bol cu un ou adăugați 250 ml de lapte, 5 g de sare, 50 g de făină și amestecați cu un tel până la omogenizare. Transferați amestecul în tigaia cu legume;
  2. Tăiați 2 roșii în rondele subțiri și aranjați-le peste legumele cu sosul din tigaie. Tăiați 4 ouă fierte în jumătăți. Puneți jumătățile de ouă peste rondelele de roșii. Presărați peste sos 20 g de ceapă verde tocată. Asezonați cu 5 g de sare, 3 g de piper negru, 5 g de boia de ardei dulce și 3 g de chimen;
  3. Presărați deasupra 100 g de cașcaval răzuit. Acoperiți tigaia cu un capac și lăsați la foc încet pentru 15 minute. La final mai presărați puțină ceapă verde tocată;
  4. Savurați cu plăcere!

 

 Pofta buna!