Panificatie

Prajiturile mele preferate, scoici de martipan, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa festiva

 

 

Prajiturile mele preferate, scoici de martipan, care nu trebuie sa lipseasca de pe masa festiva

 

Ingrediente:

  • 350 g lapte praf
  • 250 g zahăr pudră
  • 80 g de nucă de cocos
  • 200 g de unt
  • 2 albusuri
  • 2 linguri de suc de lamaie

Pentru crema:

  • 120 gr zahar pudra
  • 350 gr unt,de la temperatura camerei.
  • 120 ml lapte.

 

Mod de preparare:

1. Amestecați ingredientele și lăsați-le puțin să se răcească, apoi formați bile mici și acoperiți-le cu zahăr pudră pentru a nu se lipi de forme.

2. Formăm scoicile într-un mulaj de scoici și apoi le lăsăm să se întărească. .

Umpleți  cu cremă de unt și lipiți-le. Mixati  ingredientele pentru crema aproximativ 3 min. Sper sa va fie de folos, aceasta crema, se poate colora, eu am ales roz, recomand colorant in gel este bun

3. Pune o perla deasupra formata din ciocolata alba, apoi aseaza in suportul de prajituri si gata.

 

 Pofta buna!

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 Sursă