Salate

Salată de ardei iuți cu ceapă, la borcan, fără conservanți. E bună de-ți lingi degetele

 

 

 

 

Dacă vrei să ai o garnitură pentru anumite feluri de mâncare, îți recomandăm să te apuci de gătit, căci noi îți dăm rețeta.

 

Ingrediente:

1 kg ardei iuti

1 kg ceapa alba

500 ml otet

500 ml apa

2 linguri sare

4 linguri zahar

ienibahar

seminte de coriandru

boabe de piper

 

Mod de preparare:

1. Pentru inceput, spalam ardeii si le indepartam coditele.

2. Cu ajutorul unui cutit, curatam ceapa.

3. Cu ajutorul unui blender, maruntim ardeii.

4. Adaugam ceapa taiata marunt si amestecam bine.

5. Apa, otetul, sarea, zaharul si condimentele se pun pe foc. Fierbem, pe foc mic, 1-2 minute, scrie bucatarianoastra.online.

6. Repartizam compozitia de ardei, in borcane.

7. Turnam marinada in borcane, pe urma le inchidem ermetic.

 

Pofta buna!

 

Sursa