Vă prezentăm o rețetă de budincă delicioasă cu varză. Aceasta se prepară dintr-o cantitate minimă de ingrediente, mereu prezente în orice bucătărie. Vă vine în ajutor de fiecare dată când aveți nevoie de o gustare caldă și nu dispuneți de suficient timp liber pentru a o prepara. La fel, poate fi servită în calitate de garnitură pentru carne.
Ingrediente:
200 g | Varză |
1 bucăți | Ardei iute |
1 bucată | Ardei gras verde |
3 bucăți | Ouă |
4 Fire | Ceapă verde |
1/2 linguriță | Sare |
1/2 linguriță | Piper negru măcinat |
2 linguri | Sos de soia |
2 linguri | Făină |
2 linguri | Pesmet |
2 linguri | Ulei rafinat |
1 linguriță | Semințe de susan negru |
Mod de preparare::
- Tăiați varza, ardeiul iute și ardeiul dulce în fâșii subțiri. Puneți varza tăiată într-un bol. Separat, într-un bol spargeți ouăle, le bateți bine și le adăugați peste varză.
- Apoi ardeii tăiați fâșii, ceapa verde tăiată și condimentați cu sare și piper negru, adăugați făina și pesmetul și amestecați bine. La final adăugați sosul de soia și amestecați din nou.
- Puneți amestecul într-o tigaie cu ulei încins și distribuiți pe toată suprafața. Presărați cu semințe de susan negru, acoperiți cu capac și gătiți la foc mic până se rumenește.
- Întoarceți budinca pe partea cealaltă și o gătiți la foc mic până devine rumenă. Scoateți budinca de varză pe un platou și o porționați în pătrate.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!