Panificatie

Această rețetă de frigărui cu carne tocată îmbrăcată în aluat este o alegere excelentă si pregătită cu ușurință!

 

 

Această rețetă de frigărui cu carne tocată îmbrăcată în aluat este o alegere excelentă si pregătită cu ușurință!

 

 Ingrediente:

450 g carne tocată (vită, porc sau amestec)
1 ou
100 g ceapa (tocata fin)
un praf de sare
un praf de piper
250 g brânză tare (Edam, Gouda, Cheddar)
400 g aluat foietaj
1 ou pentru ungere

 

Mod de preparare:

1. Începeți prin a tăia aluatul foietaj în fâșii de dimensiuni egale.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

2. Amestecați carnea, ouăle, sarea, piperul și ceapa.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

3. Tăiați brânza tare și apoi infinge-o in frigărui.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

4. Înveliți apoi brânza cu carne.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

5. În pasul următor, înfășurați carnea în aluat foietaj.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

6. Se aseaza pe o tava de copt si se unge cu ou batut.

carne tocată acoperită cu aluat pe o frigărui – inspirație pentru un aperitiv sau o gustare delicioasă!

7. Coaceți la 180 de grade aproximativ 30 de minute.

Sfaturi pentru îmbunătățirea rețetei:

  • Puteți adăuga ierburi tocate, precum pătrunjel sau cimbru, la amestecul de carne.
  • Pentru o variantă mai condimentată, adăugați puțină pudră de chili în aluat.
  • Serviți cu usturoi de casă sau ketchup.

Poftă bună!

 

Sursă