Ingrediente:
- 600 g de iaurt natural grecesc
- 2 jeleuri de lamaie
- 2 jeleuri de căpșuni
- 1 pachet de biscuiti cu unt
- 1000 ml apă fierbinte
- zahăr pudră
Mod de preparare:
- Tapetați o tavă de copt de 20×20 cm cu hârtie de copt. Puneți un strat de biscuiți pe fund.
- Se dizolva 2 jeleuri de capsuni in 500 ml apa fierbinte. Se da deoparte la racit.
- Adăugați 300 ml de iaurt natural la jeleul rece, dar încă lichid, amestecați bine și apoi lăsați la frigider pentru 5-10 minute pentru a lăsa să se întărească.
- Se toarnă jeleul de îngroșare pe biscuiți și se pune amestecul la frigider până se întărește complet.
- Intre timp pregatim jeleul de lamaie. Procedăm cu el la fel ca și în cazul jeleului de căpșuni.
- Când începe să se întărească, transferați-l în jeleul de căpșuni fixat. Puneți biscuiți deasupra.
- Pune tortul la frigider până se întărește complet.
- Se presara cu zahar pudra inainte de servire.
- Acest desert simplu este alegerea perfectă pentru un dulce fără pretenții.
- Încearcă-l și surprinde-ți familia sau prietenii.
Pofta buna!