Preparate fara carne

Aşa faci cele mai delicioase chifteluţe de post, nimeni nu îşi va da seama ca nu au carne. Tare gustoase!

 

 

 

Ingrediente:

100 g orez

1 dovlecel

2 linguri coriandru tocat

½ lingură garam masala

3-4 căței de usturoi

1 linguriță pudră de chilli

3 linguri amidon

sare

ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Fierbi orezul în 300 ml apă cu sare, până se înmoaie. Îl lași la răcorit și-l pasezi. Adaugi dovlecelul descojit,ras și stors,după care încorporezi condimentele după gust, usturoiul pisat și amidonul. Asezonezi cu sare.

Încingi uleiul în tigaie,formezi chiftelele și le prăjești pe ambele părți până devin ușor aurii. Le scoți pe șervete, pentru a se absorbi excesul de ulei.

 

Pofta buna!

 

Sursa: De Doamne