Desert

Biscuiți irezistibili cu ciocolată și arahide delicioase

 

 

Biscuiți irezistibili cu ciocolată și arahide delicioase

Ingrediente:

  • 320 g chipsuri de ciocolată neagră
  • 320 g chipsuri de ciocolată albă
  • 200 g ciocolată neagră
  • 90 g unt de arahide
  • 350 g alune nesărate, decojite
  • 300 g alune decojite sărate

 

Mod de preparare:

1. Într-o oală antiaderent, puneți fulgi de ciocolată albă, fulgi de ciocolată neagră, ciocolată neagră spartă și unt de arahide.

Puneti oala la foc mic si amestecati continuu pana cand toata ciocolata s-a topit si aveti un amestec de ciocolata.

Desert pentru iubitorii de nuci - Fursecuri irezistibile cu ciocolata cu alune
2. Adăugați arahide decojite sărate și nesărate la amestecul de ciocolată fierbinte. Amestecați bine și lăsați amestecul pe foc aproximativ 1 minut după ce ați adăugat alunele, apoi stingeți focul.

 

Desert pentru iubitorii de nuci - Fursecuri irezistibile cu ciocolata cu alune

 

3. Pune hârtie de copt pe o foaie de copt sau pe altă foaie de copt. Folosiți o lingură pentru a scoate amestecul și formați fursecurile în forme așa cum se arată în imagine.

Lăsați puțin spațiu între fursecuri, deoarece se vor dilata pe măsură ce se usucă.

După ce s-au făcut toate prăjiturile, puneți foaia de copt într-un loc răcoros și lăsați prăjiturile să se întărească aproximativ 1 oră.

Desert pentru iubitorii de nuci - Fursecuri irezistibile cu ciocolata cu alune

4. Puteți păstra fursecurile finite într-un recipient sigilabil într-un loc răcoros până sunt gata de mâncare.

Desert pentru iubitorii de nuci - Fursecuri irezistibile cu ciocolata cu alune

Pofta buna!

 

Sursă