Ingrediente:
- 320 g chipsuri de ciocolată neagră
- 320 g chipsuri de ciocolată albă
- 200 g ciocolată neagră
- 90 g unt de arahide
- 350 g alune nesărate, decojite
- 300 g alune decojite sărate
Mod de preparare:
1. Într-o oală antiaderent, puneți fulgi de ciocolată albă, fulgi de ciocolată neagră, ciocolată neagră spartă și unt de arahide.
Puneti oala la foc mic si amestecati continuu pana cand toata ciocolata s-a topit si aveti un amestec de ciocolata.


Lăsați puțin spațiu între fursecuri, deoarece se vor dilata pe măsură ce se usucă.
După ce s-au făcut toate prăjiturile, puneți foaia de copt într-un loc răcoros și lăsați prăjiturile să se întărească aproximativ 1 oră.
4. Puteți păstra fursecurile finite într-un recipient sigilabil într-un loc răcoros până sunt gata de mâncare.
Pofta buna!