Această salată cu piept de pui și legume gustoasă și cu puține calorii, perfectă alături de garniturile preferate sau chiar pe post de gustare rapidă. Bucatele aspectuoase mereu atrag privirile oaspeților, de aceea această salată orientală va fi printre primele mâncăruri întrebate. Este foarte bogată în vitamine, ideală pentru amatorii de bucate ușoare și în același timp și sățioase.
Ingrediente:
1 bucată | Ou |
100 g | Roșii cherry |
300 g | Piept de pui |
0,5 bucată | Varză chinezească |
1 linguriță | Sare |
0,5 linguriță | Piper negru măcinat |
1 bucată | Castravete |
0,5 bucată | Ardei gras galben |
0,5 bucată | Ardei gras roșu |
100 g | Iaurt (2,5%) |
2 linguri | Ulei de masline |
Mod de preparare:
- Pe un tocător bateți ușor pieptul de pui, apoi rumeniți-l într-o tigaie cu ulei încins, asezonați-l cu sare și piper.
- Tăiați ardeii grași, castravetele, varza chinezească și pieptul de pui felii. Puneți toate ingredientele tăiate într-un bol.
- În alt bol amestecați iaurtul, ulei de măsline, o linguriță de sare și 0,5 linguriță piper. Turnați sosul obținut peste legume și pieptul de pui și amestecați. Deasupra puneți oul și roșiile feliate.
Pofta buna!