Aceștia sunt cu siguranță cei mai simpli dar și delicioși biscuiți din lume. Dacă ai o mașină de tocat o poți folosi pentru a trece aluatul prin ea, obținând cea mai tare formă de biscuiți șprițați, altfel poți folosi un poș ca să ai același efect. Nu vei regreta dacă îi incerci cu ocazia sărbătorilor de iarnă!
Dacă îţi plac biscuiţii, învaţă să-i prepari în casă. Cum ţi se pare reţeta de biscuiţi de casă şpriţaţi?
Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 10 min
Gata in: 25 min
Ingrediente:
260 g făină
250 g unt
2 albuşuri
100 g zahăr pudră
1 praf sare
Mod de preparare:
1. Se freaca untul moale cu zaharul. Albusurile se bat usor cu un praf de sare, fara a le transforma în spuma.
2. Se pun albusurile peste amestecul de unt cu zahar, apoi se adauga faina si se omogenizeaza.
3. Aluatul obinut se pune într-un pos striat sau într-o punga taiata în col, la un capat.
4. În tava de copt tapetata cu hârtie speciala se pun cu posul biscuii drepi sau sub diferite forme. Se coc circa 10 minute, se lasa sa se raceasca în tava si apoi se desprind de hârtie.
Pofta buna!