Ingrediente:
Crusta:
- 150g biscuiti digestivi
- 2 linguri cacao
- 60g unt topit
- 2 linguri zahar pudra
Umplutura:
- 700g crema de branza
- 200g smantana acra
- 4 oua
- 180g zahar
- coaja de la 1 lime
- sucul de la 1 lime
- 40g unt topit
- 1 lingurita extract de vanilie
- 1 praf de sare
- 300g capsune proaspete
Mod de preparare:
- Pentru crusta, combinati biscuitii cu cacaoa si zaharul pudra intr-un robot de bucatarie. Mixati bine apoi adaugati untul topit. Transferati compozitia intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt si presati bine.
- Pentru umplutura, mixati bine toate ingredientele intr-un bol, Turnati compozitia in tava, peste crusta, si coaceti la 160C pentru 50-60 minute.
- Cand e gata, scoateti din cuptor si lasati sa se raceasca.
- Acoperiti cheesecake-ul cu caspune proaspete feliate.
Pofta buna!
Sursa: Pastry Workshop