Ingrediente:
- Peste cod: 3 bucăți;
- căței usturoi
- 30 mg. sos de soia.
- 4 s/l suc de lamaie.
- 3-4 linguri ulei de măsline
- Țelină (tije): 8 frunze;
- după gust rozmarin, busuioc
Mod de preparare:
Peștele curățat se condimentează bine cu sare și piper, usturoi, chiar și în interior, de asemenea ornăm fiecare bucată de pește cu bucățele de unt și lămâie, se așează în tava pe hârtie de copt. Stoarceți sucul de lămâie. Se adaugă sos de soia și ulei vegetal, cu care se stropeste pestele.
Hârtia de copt o stropim cu ulei de măsline.
Peștele se pune în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pe un pat de frunze de telina acoperit si cu folie. Se lasă cu folia aprox 15 min după care se scoate folia și se mai lasă încă 15 min.
Pofta buna!
Sursă: https://dzen.ru/a/Y4DBluw8XDgOT0TA