Ingrediente:
- 4-5 kiwi
- 2 banane
- 100 g biscuiti
Glazura – crema:
- 50 g zahăr
- 15 g cacao
- 4 g agar-agar
- 400 ml lapte
Decor:
- kiwi sau orice fruct care vă place
Mod de preparare:
1. Curățați kiwi-ul și bananele și tăiați-le rondele mai groase.
2. Pregătiți un bol de 16 x 16 cm și puneți în el biscuiții, apoi așezați alternativ bananele și kiwi-urile tăiate rondele mai groase.
3. Pregătiți o oală, turnați zahăr, cacao și agar-agar în ea, adăugați lapte – amestecați cu o lingură de lemn și gătiți la foc mic.
4. Glazură – aduceți crema la fiert, gătiți 5 minute și odată fierte, turnați peste fursecurile și fructele din bol.
5. La final, decoreaza cu kiwi si orice alt fruct care iti place si da la frigider pentru 1-2 ore pana se intareste.
6. Servește cuburi de fructe de cacao făcute din prăjituri și fructe proaspete cu dragoste, gust deosebit și zâmbet pe buze.
Poftă bună!