Ingrediente:
- 100 g căpșuni proaspete
- 4-6 buc pentru decor
- 400 ml smantana pentru frisca
- 150 g lapte condensat
- 4 biscuiti – optional
Mod de preparare:
1. Pregătiți un bol, acoperiți-l cu celofan și aranjați căpșuni proaspete tăiate inimioare pe margini și în mijloc.

2. Puneți căpșunile rămase într-un castron și amestecați-le într-un piure de căpșuni cu un blender de mână.




5. Peste căpșunile din mijlocul vasului se întinde frișca cu lapte condensat, apoi se formează alternativ linguri cu piureul de căpșuni și se întinde cu o lingură.
6. Apoi puteți pune fursecurile deasupra (nu este necesar), acoperiți cu celofan și puneți la congelator timp de 2 ore.
7. Servește-ți delicioasa înghețată de căpșuni de casă cu dragoste și gust deosebit.
Poftă bună!
