Ingrediente:
Bază:
- 200 g biscuiti
- 50 g unt topit
- 2 linguri lapte condensat
Alte:
- 300 g nituri de cacao
Crema:
- 2 galbenusuri de ou
- 80 g zahăr
- 60 g amidon de porumb
- 500 ml lapte
- 50 g unt
Mod de preparare:



3. Turnați baza într-un castron lung acoperit cu folie, întindeți-o frumos și neteziți-o.
4. Apoi așezați pe fund tuburile de cacao tăiate cu un cuțit, strânse între ele, și lăsați-le deoparte.
5. Smântână: Turnați gălbenușurile într-o cratiță mică și adăugați zahărul. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Apoi, presara amidonul de porumb si adaugam treptat laptele amestecand. Puneți oala pe aragaz, continuați să amestecați și să gătiți la foc mic. La final, amestecați untul înmuiat și amestecați până când untul se topește.
6. Se toarnă smântâna fiartă pe toată suprafața tuburilor și se pune la frigider pentru 15-20 de minute pentru a se întări.
7. După 20 de minute, scoateți desertul din frigider, apoi din vasul alungit. Scoateți folia și tăiați.
8. Serviți-l cu dragoste, mult gust și entuziasm.
Poftă bună!