Fursecuri delicate umplute cu cremă de fructe. Un răsfăț delicios care necesită doar câteva ingrediente
Ingrediente:
3 albusuri
60 g / 5 linguri zahăr
30 g / 3 linguri faina
Crema:
80 g lapte condensat
120 g unt
dulceata dupa gust, am folosit dulceata de coacaze
Mod de preparare:
1. Batem albusurile spuma intr-un castron si adaugam treptat zaharul – batem pana se formeaza o spuma alba frumoasa, apoi adaugam faina cernuta – amestecam cu o spatula si transferam intr-o punga de decor.
2. Pregătiți o tavă de copt cu hârtie de copt și folosiți o pungă de decor pentru a modela biscuiții din aluat, apoi stropiți cu zahăr pudră.3. Coaceți-le în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute la 180°C.4. După copt, desprindeți-le de hârtie de copt.5. Pune untul într-un castron – bate-l și adaugă laptele condensat în timp ce amesteci încontinuu. Apoi adăugați marmeladă după gust la crema rezultată, am folosit marmeladă de coacăze – amestecați.6. Apoi puneți crema într-o pungă de decor și decorați partea de jos a prăjiturii și acoperiți-le cu partea de sus – conectați-le între ele.
7. Apoi puneți-le la frigider pentru 30 de minute pentru a se întări.