Panificatie

Fursecurile copilăriei, delicioase facute in casă – Moi și aromate, minunate pentru o sarbatoare in familie

 

 

Fursecurile copilăriei, delicioase facute in casă – Moi și aromate, minunate pentru o sarbatoare in familie

 

Ingrediente: 

  • 1 pliculeț zahăr vanilat
  • 1 praf de sare
  • 2 gălbenușuri de ou
  • 350 g unt
  • 120 g zahăr pudră
  • 350 g făină
  • 120 g amidon
  • Ciocolată neagră topită
  • Gem

 

Mod de preparare:

Bateți untul până devine spumos, după care adăugați zahărul pudră, zahărul vanilat, sarea și gîlbenușurile.

La final, încorporați făina și amidonul.

Pregătiți o sticlă curată și transferați aluatul în ea. Formați fursecurile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coaceți la aproximativ 180°C timp de 15 minute.

După ce se răcesc, puteți lipi câte 2 fursecuri cu gem sau le puteți da prin ciocolată topită și le puteți decora cu fistic.

 Poftă bună!

 

 Sursa