Checuri

Încearcă acestă tartă cu branză si chefir, considerată una dintre cele mai delicate și suculente, de care sigur te vei îndrăgosti imediat

 

 

Încearcă acestă tartă cu branză si chefir, considerată una dintre cele mai delicate și suculente, de care sigur te vei îndrăgosti imediat

Ingrediente:

Aluat:

  • 5 ouă
  • 200 de zahar
  • un praf de sare
  • 120 ml ulei vegetal
  • 120 ml chefir
  • 280 g făină simplă
  • 1 lingura praf de copt
  • 300 g branza de vaci

Decor:

  • 3 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

1. Într-un castron adânc, bateți 4 ouă, adăugați zahărul și sarea – bateți cu un mixer până se formează un amestec lichid alb. Turnați chefir și ulei vegetal în acest amestec – bateți cu un mixer până se omogenizează.

2. Cerneți puțin câte puțin făina și praful de copt în amestecul de ouă și frământați aluatul cu o spatulă.

3. Ungeți fundul tavii cu unt, apoi turnați aluatul pe fund și întindeți-l uniform pe suprafață.

Încearcă acest cheesecake cu chefir de care te vei îndrăgosti imediat

4. Bateți un ou în brânza de vaci, stropiți cu zahăr pudră și folosiți un blender de imersie pentru a amesteca brânza de vaci într-un amestec cremos.

5. Transferați amestecul de brânză de vaci într-o pungă de patiserie și creați un model de zăbrele cu brânză de vaci pe suprafața aluatului.

6. Coaceți totul în cuptorul preîncălzit la 180 de grade timp de 40-45 de minute.

7. După copt, stropiți cu zahăr pudră și serviți cu dragoste și grație.

Încearcă acest cheesecake cu chefir de care te vei îndrăgosti imediat

Pofta buna!

 

 Sursă