Ingrediente:
- 150 g biscuiti
- 150 g căpșuni
- 1 litru de lapte
- 40 g amidon de porumb
- 40 g făină simplă
- 1 ou
- 10 g coaja de lamaie
- 300 g ciocolata topita
- 30 g migdale tocate
Mod de preparare:
1) Tăiați cutia de lapte astfel.
2) Stivuim biscuitii înăuntru cutiei.
3) Începeți să fierbeți laptele la foc mic. Adăugați treptat ouăle, amidonul, făina, coaja de lămâie și esența de vanilie. Amestecați bine.
4) După un timp, se adaugă zahărul și se fierbe, amestecând continuu, până se îngroașă.
5) Odată ce îl scoatem, îl las puțin să se răcească. Apoi turnați jumătate din cremă peste biscuiti.
6) Adăugați căpșunile.
7) Apoi turnați restul de cremă peste ele.
8) Puneți din nou biscuitii deasupra și puneți la frigider pentru 3 ore.
9) După îndepărtare, se toarnă peste ciocolată topită și se presară migdale.
10) Pune din nou la frigider pentru 30 de minute.
Pofta buna!