Ingrediente:
Aluat:
- 400 g făină simplă
- 10 g sare
- 4 g drojdie
- 20 g zahăr
- 250 ml apă
Umplutura:
- 500 g branza balcanica
- 2 ouă
- 50 g mărar
- 5 g sare
Mod de preparare:
1) Incepem prin a amesteca apa, drojdia si zaharul. Se amestecă și se adaugă sare.
2) Adăugați făina și frământați până la un aluat frumos și neted.
3) Lăsați să crească sub un prosop timp de 30 de minute.
4) Apoi frământați aluatul și împărțiți-l în aproximativ 8 părți egale. Apoi lăsați-le să se odihnească sub un prosop timp de 15 minute.
5) Întindeți fiecare bucată de aluat pe un sucitor cu făină.
6) Acum amestecați toate ingredientele pentru umplutură într-un bol.
7) Întindeți uniform umplutura peste aluatul întins.
8) Acum pur și simplu o rulăm.
9) Apoi rulați-l în formă de melc și aplatizați-l bine.
10) Se prăjește în ulei încins până se rumenește pe ambele părți.
Pofta buna!