Rețete pentru caserole au existat în diferite națiuni ale lumii încă din cele mai vechi timpuri. Acest lucru este valabil mai ales pentru preparatele cu brânză de vaci. Faptul este că, atunci când brânza de vaci a apărut printre slavi, ei au început imediat să experimenteze.
Brânza de vaci s-a copt perfect în cuptoare, devenind puțin mai dulce și mai satisfăcătoare. Prin urmare, s-a decis modernizarea acestei metode de gătit.
Cu cât ne-am conectat mai mult cu Franța, cu atât am aflat mai multe despre caserole. În consecință, din brânză de vaci ar putea fi preparate mai multe feluri de mâncare.
Vă vom spune cum să faceți o caserolă luxuriantă de brânză de vaci.
Ingrediente:
- brânză de vaci – 700 g;
- ouă – 3 buc.;
- unt – 30 g;
- zahăr – 130 g;
- sare – un praf;
- praf de vanilie;
- coaja de lamaie – un praf;
- gris – 80 g;
- chefir – 200 g.
Mod de preparare:
Într-un recipient adânc, amestecați untul topit cu brânză de vaci, ouăle, zahărul granulat, sare, vanilia și coaja de lămâie. Se toarnă gris în amestec, se toarnă chefir.
Folosind un blender, bate brânza de vaci și alte ingrediente până la omogenizare.
Ungeți vasul de copt cu unt, întindeți masa de brană și nivelați.
Coacem vasul la cuptor la 200 de grade timp de 40 de minute.
Puteți pune fructe sau fructe de pădure deasupra caserolei, principalul lucru este să faceți acest lucru înainte de coacere. Apropo, fructele de pădure congelate nu trebuie dezghețate.
Pofta buna!