Cu siguranta iti va placea acest peste suculent si aromat cu legume. Luați orice pește care vă place.
Ingrediente :
— pește, 4 buc;
– sare, piper si condimente de peste dupa gust;
– usturoi uscat, 1\2 linguriță;
– boia, 1 linguriță;
– maioneză, 3 linguri;
– ceapa, 1 bucata;
– morcovi si ardei dulci, rosii 1 – 2 buc.
Mod de preparare:
Tăiem legumele în bucăți mici, peștele în porții.
Se condimenteaza pestele cu toate condimentele, maioneza si se lasa la marinat.
Asezati pestele si legumele intr-o forma, acoperiti cu folie si strapungeti-l.
Preîncălziți cuptorul la 180 de grade și coaceți timp de 40 – 45 de minute. Scoateți, îndepărtați folia și coaceți încă 10 minute.
Sfat : nu uitați să adăugați ierburi, în special busuioc. De asemenea, după ce ați îndepărtat folia, puteți stropi peștele cu brânză rasă amestecată cu mărar tocat și piper.
Pofta buna!