Ingrediente:
- 500 g ceapa
- 6 buc cotlete de porc
- 5 g sare
- 3 g piper negru
Umplere:
- 1 rosie
- 1 ardei rosu
- 30 g ciuperci
- 3 g sare
- 20 g mărar
- 20 g patrunjel
- 100 g branza tare
- 50 g maioneza
- 100 g brânză tare – pentru stropire
Mod de preparare:
1. Asezati ceapa tocata marunt pe o tava de copt de 25 x 30 cm.
2. Folosește un cuțit pentru a tăia cotletele de porc frumos, dar nu complet, pentru a crea grile. Asezonați-le cu sare și piper și puneți-le pe ceapă pe o tavă de
3. Intre timp pregatim o tigaie cu ulei si adaugam ciupercile taiate semilune.
4. Tăiați mărunt ardeiul roșu și adăugați-l la ciupercile din tigaie, amestecați, asezonați cu sare și piper și fierbeți la foc mic.
5. Odată fiert, se ia de pe foc și se transferă într-un bol. Se adauga apoi mararul tocat, cascavalul ras, maioneza si se amesteca totul.
6. Ungeți cotletele de porc cu umplutura și stropiți cu brânză rasă.
7. Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute la 180°C.
8. După ce a trecut timpul, verificați dacă cotletele sunt fierte și, dacă da, scoateți foaia de copt din cuptor.
9. Serviți-le cu dragoste și mult gust.
Pofta buna!