Ingrediente:
Bază:
- 1 cutie de lapte + orez pentru baza
Creme bicolore:
- 10 g agar-agar + 150 ml apă
- 40 g zahăr
- 500 ml lapte
- 10 g agar-agar + 150 ml apă
- 50 g zahăr
- 7 linguri cacao
- 500 ml lapte
- 100 g ciocolată neagră
Mod de preparare:
1. Baza: Tăiați o parte din lateralul cutiei și pregătiți un castron lung pe care îl umpleți cu orez. Orezul te va ajuta să ții cutia înclinată.
2. Creme bicolore: Turnați agar-agar într-un bol și adăugați apă – amestecați cu o lingură și turnați într-o oală. Apoi adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă. Apoi adăugați treptat laptele și continuați să amestecați.
3. Apoi turnați primul strat de cremă în cutie și puneți la frigider pentru 20-30 de minute.
4. În al doilea rând, turnați agar-agar în bol și adăugați apă – amestecați cu o lingură. Apoi se toarnă într-o cratiță, se adaugă zahărul și se amestecă până se dizolvă.
Apoi, in 2 etape, adaugam cacaoa cernuta si adaugam treptat laptele. Continuați să amestecați și la final adăugați ciocolata neagră tocată – amestecați cu un tel.









6. În sfârșit, scoateți cutia și scoateți desertul, pe care îl tăiați și îl serviți cu drag, mult gust și bucurie.
Pofta buna!