Ingrediente:
Zahăr – 80 g
Amidon de porumb – 3 linguri
Făină – 1 lingură
Cacao – 2 linguri
Budincă de ciocolată – 1 pachet
Zahăr vanilat – 8 g
Lapte proaspăt – 1 l
Ciocolată neagră – 60 g
Biscuiți – 350 g
Cremă de desert cu aromă de vanilie
Mod de preparare:
Turnați într-o cratiță zahărul, făina, amidonul de porumb, cacao, budinca de ciocolată, zahărul vanilat și amestecați.
Se toarnă laptele proaspăt și se fierbe la foc moderat până când crema se îngroașă. Se adauga ciocolata neagra si se amesteca pana se topeste.
Înmuiați biscuiții în lapte proaspăt și aranjați un strat într- un bol de sticla. Întindeți un strat de cremă uniform.
Aranjați un strat de biscuiți și întindeți deasupra un strat cu cremă. Rezervam niste crema de ciocolata pentru decor. Se acopera cu folie de plastic si se da la frigider pentru 4 ore.