Panificatie

O rețetă simplă de patiserie, pâine de casă cu mozzarella: Încearcă această pâine cu ceapa verde si usturoi

 

 

O rețetă simplă de patiserie, pâine de casă cu mozzarella: Încearcă această pâine cu ceapa verde si usturoi

Ingrediente:

Aluat:

  • 250 g făină simplă
  • 250 ml lapte caldut
  • lingurita de drojdie uscata
  • lingurita de zahar
  • 1 ou
  • jumătate de legătură de ceapă verde
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de usturoi
  • 20 g unt moale

Umplere:

  • 300 g mozzarella
  • un praf de sare, piper
  • o jumătate de legătură de mărar
  • 1 ceapă
  • 2 oua (1 pentru uns)
  • susan alb pentru decor

 

Mod de preparare:

1. Începeți prin a amesteca făina, ceapa primăvară, usturoiul (ideal pudră), sarea, ouăle și untul moale. Amestecați bine.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

2. Într-un al doilea castron, amestecați laptele și drojdia.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

3. Adăugați acest amestec de lapte în amestecul nostru de făină.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

4. Faceți un aluat frumos și neted și lăsați-l să crească timp de o oră.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

5. Odată trecut acest timp, vom forma astfel de bile, pe care apoi le turtim în chifteluțe.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

6. Acum să trecem la umplutură. Se amestecă mozzarella, ouăle, mărarul, ceapa prăjită, un praf de sare și piper. Amestecați bine.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

7. Începeți să întindeți acest amestec pe chiftelele pregătite. Se netezește bine.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

8. Începeți să puneți chiftelele cu umplutura în tava de copt.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

9. La final, ungeți cu ou și stropiți cu semințe de susan.

Uitați de pâinea cumpărată din magazin și încercați aceasta de casă cu brânză și ceapă de primăvară!

10. Coaceți la 180 de grade aproximativ 30 de minute și gata!

My Husband Wants Me To Make This Garlic Bread Every Week

 

Poftă bună!

 

 Sursă