Desert

O rețetă simplă si delicioasă pentru un desert cu căpșuni și iaurt, care nu necesită coacere și are un gust fantastic

 

 

O rețetă simplă si delicioasă pentru un desert cu căpșuni și iaurt, care nu necesită coacere și are un gust fantastic

Ingrediente:

  • 500 g de fursecuri
  • 400 g căpșuni
  • 50 g zahăr pudră
  • 400 g iaurt cu căpșuni
  • 200 ml frișcă

Dimensiunea taviii 32 × 20 cm.

 

Mod de preparare:

Rupeți biscuiții în bucăți.

Spălați căpșunile, îndepărtați codițele verzi și tăiați-le în bucăți mici.

Adăugați iaurtul și zahărul pudră și amestecați totul.

Ungeți forma de tort cu unt și turnați amestecul de căpșuni și fursecuri în ea, netezind totul.

Bateți frișca – adăugați zahăr după gust.

Dacă doriți, puteți adăuga și un element de rigidizare.

Puneți frișca peste desert în straturi și dați-o la frigider pentru 2 ore.

Înainte de servire, decorați cu căpșuni.

Poftă bună!

 

 Sursa