Panificatie

Oaspeți la ușă și nu ai nimic pe masă!? Încearcă acestă tartă deliciosă! Rețetă ușoară și parfumată

 

 

Oaspeți la ușă și nu ai nimic pe masă!? Încearcă acestă tartă deliciosă! Rețetă ușoară și parfumată

Ingrediente:

aluat:

  • 250 g făină simplă
  • 250 ml lapte caldut
  • 7 g drojdie uscată
  • 5 g zahăr
  • 1 ou
  • 20 g ceapa verde (tocata)
  • un praf de sare
  • 5 g usturoi uscat
  • 20 g unt moale

umplutura:

  • 150 g branza de burduf
  • 150 g brânză Edam
  • 140 g mozzarella
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

1. Incepem prin a amesteca laptele, zaharul si drojdia.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

2. Adăugați oul, usturoiul, sarea și ceapa. Amesteca.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

3. Adăugați făina. Vom face un aluat frumos, fin.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

4. Lăsați să crească sub un prosop timp de 30 de minute.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

5. Odată ce aluatul a crescut, împărțiți-l în 2 jumătăți.

6. Întindeți prima parte pe un sucitor cu făină.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

7. Puneți aluatul întins într-o tavă de copt.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

8. Împărțiți a doua jumătate de aluat în aproximativ 10 bucăți egale.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

9. Formați bucățile individuale de aluat în bile de aceeași dimensiune. Le vom aseza in jurul perimetrului vasului de copt.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

10. Amestecați toate ingredientele enumerate pentru umplutură.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

11. Întindeți uniform amestecul de brânză în mijlocul prăjiturii noastre și neteziți-l bine.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

12. Ungeți biluțele cu ou.

Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

13. Coaceți la 180 de grade aproximativ 25 de minute. După ce s-a copt, mai adăugați 3 ouă la mijlocul prăjiturii și lăsați-l la copt.

Sfaturi pentru îmbunătățire:

  • Opțiune mai picant – Adăugați un vârf de chili sau bucăți de ardei murați.
  • Varianta pe bază de plante – Adăugați în aluat cimbru tocat sau busuioc.
  • Versiune fără gluten – Folosiți făină fără gluten.
  • Umplutură extra cremoasă – Adăugați puțină smântână sau ricotta.
Un cheesecake delicios care va fi un succes la fiecare petrecere și sărbătoare!

Pofta buna!

 

Surșă