La micul dejun am pregatit oua umplute cu pasta de avocado. Au iesit atat de gustoase, incat s-au mancat imediat. Copiii mei mi-au cerut sa le prepar mai des oua umplute cu avocado. O sa le fac pe plac! Astfel, voi fi sigura ca nu vor pleca niciodata la scoala cu burta goala.
Ingrediente:
- 5 oua,
- 1 avocado mediu copt
- suc de lamaie,
- 1 lingura maioneza
- rosii uscate cu usturoi si busuioc
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Punem cele 5 oua la fiert. Le fierbem pana devin tari, apoi le luam de pe foc si le lasam sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, le decojim.
Taiem avocado in doua si-i scoatem samburele. Folosind o lingura, scoatem pulpa de avocado si o punem intr-un bol. Pasam avocado cu o furculita si il stropim usor cu zeama de lamaie, astfel incat sa nu se innegreasca.
Taiem ouale fierte in doua. Le scoatem galbenusurile cu grija.
Punem galbenusurile in piureul de avocado. Adaugam maioneza si amestecam totul cu o furculita, astfel incat ingredientele sa se combine.
Umplem jumatatile de oua cu amestecul pregatit anterior.
Deasupra presaram rosii uscate cu usturoi si busuioc. Tocam patrunjelul verde si-l presaram si pe acesta deasupra. Micul dejun este gata! Poti sa-ti chemi familia la masa.
Pofta buna!