Aperitive si Gustari

Pastă de mărar, cu usturoi și ulei de măsline: potrivită pentru orice fel de mâncare!

 

 

Pastă de mărar, cu usturoi și ulei de măsline: potrivită pentru orice fel de mâncare!

 

Vă prezentăm astăzi, drag amator ale bucatelor delicioase, o rețetă incredibilă de pastă de mărar. Acest condiment vă va permite să faceți orice fel de mâncare mult mai aromat și cu un gust mai special. Pasta apetisantă este ideală pentru diverse feluri de mâncare de carne, pește, cartofi, pelmeni, salate, etc. Se prepară pastă extrem de simplu și rapid. Încercați să gătiți numaidecât această pastă cu mărar. Suntem siguri, va fi pe placul tuturor.

 

Ingrediente:

– 1 legătură mare de mărar proaspăt

– 1-2 căței de usturoi

– 0,5 linguriță coajă rasă de lămâie

– 1 lămâie (suc)

– 100 ml ulei de măsline

– sare după gust

Mod de preparare:

1. Spălați foarte bine mărarul, apoi lăsați-l să se usuce. Tocați mărarul, folosind un cuțit bine ascuțit și puneți-l într-un bol.

2. Zdrobiți usturoiul direct în bolul cu mărar și adăugați coaja și sucul de lămâie, uleiul și sare după gust. Amestecați bine ingredientele. La dorință, puteți măcina ingredientele, folosind blenderul, pentru a obține o pastă omogenă.

3. Spălați niște borcănașe mici, de aproximativ 100 g, apoi zvântați-le, folosind prosopul de hârtie. Umpleți borcănașele cu apetisanta și aromata pastă. Păstrați pasta la frigider.

 

Poftă bună!

 

Sursa