Când ajungi noaptea târziu acasă, ți-e foame, dar ultimul lucru pe care vrei să-l faci este să stai ore întregi la aragaz, o rețetă pentru o cină rapidă, ușoară și gustoasă este în ordine.
Asigurați-vă că încercați rețeta de paste la cuptor cu șuncă și brânză.
Ingrediente:
- piure de roșii – 200 ml
- busuioc – 10 g
- tagliatelle – 400 g
- crema de branza – 150 g
- sunca – 250 g
- brânză tare, cascaval – 250 g
- supă de pui – 500 ml
Mod de preparare:
1. Pregătiți o tavă de copt de 20 x 28 cm.
2. Turnați piureul de roșii în formă. Se presară cu busuioc. Se amestecă cu o lingură. Deasupra puneți pastele tagliatelle, aranjate una lângă alta într-o perdea. Acoperiți fiecare tagliatelle cu o lingură de cremă de brânză ca garnitură.
6. Dupa ce a trecut timpul verifica daca pastele sunt fierte, daca da, scoate-le din cuptor si serveste-le pe o farfurie cu drag si mult gust.
Pofta buna!