Ingrediente:
Pentru blat:
- 500 g biscuiţi
- 1 pachet unt
Pentru umplutură:
- 300 g ciocolată menaj
- 250 ml frişcă
- 3 foi gelatină
- 4 linguri fulgi de cocos
- Pentru servit
- fulgi de cocos
Mod de preparare:
Această prăjitură de ciocolată cu blat din biscuiţi de face foarte uşor şi nu necesită coacere. Iată o reţetă simplă care va fi pe placul tuturor!
1. Pentru blat, se mărunţesc biscuiţii şi se amestecă cu untul topit.
2. Se pune amestecul într-o tavă cu pereţi înalţi și se presează bine de tot.
3. Ciocolata se acoperă cu frişca fiartă, se amestecă până se dizolvă, apoi peste compoziție se pune gelatina înmuiată în apă, în prealabil.
4. Se omogenizează şi apoi se mixează şi se amestecă bine cu nuca de cocos. Se pune peste blat şi se dă la rece pentru 4 ore. Se serveşte cu nucă de cocos.
Pofta buna !
Sursa: Ph-online.ro