Ingrediente:
- unt – pentru a unge tava de copt
- 10 g de făină
- 6 mere
- 150 g de biscuiti
- 150 g ciocolată neagră
- 25 ml ulei
Glazură:
- 3 oua
- 150 g zahăr
- 5 ml aroma de vanilie
- 80 g de unt topit
- 180 ml lapte
- 300 g făină simplă
- 10 g praf de copt
Mod de preparare:
1. Se unge cu unt o tava de copt de 18 x 26 cm si se presara cu faina.
2. Scoateți centrul merelor și puneți-le unul lângă altul în tava de copt.
3. Într-un castron mare, prăbușiți fursecurile și adăugați ciocolata fierbinte topită cu ulei.
Se lasa sa se topeasca in cuptorul cu microunde timp de 5 minute. Amestecați cu o lingură și umpleți centrul merelor.
4. Într-un alt bol oval, bate ouăle, adaugă zahărul și aroma de vanilie. Amestecam cu telul si adaugam untul topit, laptele, faina si praful de copt. Se amestecă totul bine încă o dată și se toarnă într-un bol.
5. Coaceți 30 de minute la 180°C.

6. La final, stropiți cu zahăr pudră și serviți pe un platou de servire cu mult gust și dragoste.
Poftă bună!