Ingrediente:
9 pulpe de pui
Sare dupa gust
Piper negru dupa gust
4 linguri sos de soia
3 linguri miere
3 linguri ulei vegetal
3 cartofi
2 linguri ulei
Pentru salata:
varza chinezeasca
1 castravete
1 rosie
1 avocado
Ceapa
Patrunjel
2 linguri de ulei, 1/2 lingura de mustar
Marar tocat
Mod de preparare:
Puneti pulpele de pui intr-un castron.
Adaugati sos de soia, miere, ulei, sare, piper si amestecati bine.
Acoperiti si lasati la marinat aproximativ 10-15 minute.
Curatam 3 cartofi si ii taiem in roti.
Se adauga sare, piper, ulei si se amesteca bine intr-un castron.
Asezati cartofii pe o tava tapetata cu hartie de copt.
Asezati pulpele pe cartofi si intindeti cu marinada ramasa.
Coaceti intr-un cuptor incalzit timp de 35-40 de minute la 180 ° C.
Taiati toate ingredientele pentru salata si amestecati intr-un castron.
Se adauga mustar, ulei, sare si se amesteca.
Mararul se toaca marunt.
Servim pulpele cu cartofi si salata presarate cu marar.
Pofta buna!