Checuri

Pregătirea este foarte ușoară și nu necesită mult timp, iar gustul este de senzatie. Desert cu brânză de vaci, dulceață, fulgi de cocos si merisoare!

 

 

Pregătirea este foarte ușoară și nu necesită mult timp, iar gustul este de senzatie. Desert cu brânză de vaci, dulceață, fulgi de cocos si merisoare!

Ingrediente:

aluat:

  • 2 ouă
  • 6 linguri de zahar granulat
  • 1 smantana
  • o jumătate de cană de brânză de vaci
  • 70 g unt topit
  • suc de o portocală
  • o jumătate de pungă de praf de copt
  • făină simplă
  • 1/3 pungă de nucă de cocos

În plus:

  • gem
  • merișoare (putem folosi dulceață grosieră de afine)
  • nucă de cocos

Mod de preparare:

1) Începem prin a amesteca pur și simplu ouăle, zahărul, smântâna, brânza de vaci , untul topit, sucul de portocale, praful de copt, făina simplă și nuca de cocos. Amestecați bine.

Tentație de caramele după cea mai simplă rețetă – încercați acest răsfăț!

Tentație de caramele după cea mai simplă rețetă – încercați acest răsfăț!

2) Pregătim o foaie de copt mai mică, pe care o tapetăm ​​cu hârtie de copt. Întindeți amestecul nostru uniform pe tava de copt.

Reteta de felii de cocos cu marmelada - Prima inspiratie

3) Coaceți până se rumenesc. După ce crusta este coptă, tăiați-o pe lungime. Întindeți marmeladă pe foaia de jos și acoperiți cu a doua foaie.

Ungeți din nou blatul cu gem, adăugați merișoare și, la final, stropiți totul cu nucă de cocos.

Felii de nucă de cocos cu marmeladă

 

Pofta buna!

 

Sursa