Ingrediente:
- 2 pulpe de pui (de ţară)
- 1-3 cartofi
- 2 morcovi
- Un ardei capia roşu
- O bucată praz
- O lingură ulei de măsline
- Un praf de sare
- Piper
- Chimion (Cumin)
Mod de preparare:
Pulpele le-am fiert bine în apă, la foc mic şi cu capac, până s-au înmuiat bine.
Între timp a tăiat cartofii cubuleţe, morcovii rondele, prazul l-am tăiat pe lungime în două, după care l-am tocat fideluta, la fel şi ardeiul.
Am scurs pulpele, le-am aşezat într-un vas de yena, peste ele am presărat legumele din abundenţă, am turnat o cană de apă, am stropit cu o lingură ulei de măsline şi am presărat condimentele.
Am dat vasul la cuptor la foc mediu, timp de aproximativ 30 de minute, până a scăzut şi s-a rumenit frumos.
Pofta buna !
Sursa : Mamistietot.ro