Căutați inspirație pentru niște bunătăți gustoase, fara coacere? Atunci ai ajuns la locul potrivit! Astăzi vom pregăti împreună un desert de budincă de lux cu piscoturi și cacao! Pregătirea acestei delicatese este foarte ușoară și economisește timp.
Rețetă excelentă de desert cu budincă:
Ingrediente:
- piscoturi
- lapte (pentru biscuiti)
- 1 litru de lapte
- 120 g de budincă
- 120 g zahăr
- esenta vanilie 10 ml
- 180 g ciocolată neagră
- 60 g de unt
- 150 g crema de branza
- 20 g cacao
Mod de preparare:
1) Înmuiați biscuiții în lapte și puneți-i pe fundul formei.
2) Vom face budinca in mod clasic. Laptele pe foc, adaugam praful de budinca, esenta de vanilie, mestecati pe foc pana capata consistenta de budinca.
3) Întindeți budinca răcită pe blatul de piscoturi.
4) Lăsați ciocolata și untul să se topească
5) Se amestecă apoi cu crema de brânză.
6) Folosiți umplutura pentru a decora desertul nostru cu glazură de ciocolată.
7) Puneți din nou piscpturile inmuiate deasupra. Acum pune desertul la frigider pentru 2 ore.
8) După ce l-ați scos din frigider acoperiți-l cu cacao.
Pofta buna!