Placinte si Rulade

Ruladă de brânză, usor de facut, delicios de mancat

 

 

Prietenii rămân prieteni. Cei care nu rămân înseamnă că nu au fost…

 

Ingrediente:

un kg brânză de vaci

150 g smântână

un plic boia dulce (sau 3-4 linguri bulion)

un ardei gras roșu

o ceapă albă

o legătură mărar

sare

 

Mod de preparare:

1. Brânza și smântâna se mixează pentru a obține o cremă fină, care se potrivește de gust cu sare.

2. Se scoate crema din bolul mixerului și apoi se mărunțește ardeiul. Ceapa se trece prin răzătoare.

3. Se lasă la scurs ceapa și ardeiul, iar o treime din cantitatea de brânză se amestecă bine cu boia sau bulion. Se adaugă apoi ceapa si ardeiul scurse și se mixează din nou. În tcantitatea de brânză rămasă se pune mărar fin tocat.

4. Pe o folie alimentară, se întinde brânza roșie și peste ea se așază și se întinde brânza albă. Se rulează, se strânge la capete și se pune la frigider pentru minimum două ore.

 

Pofta buna ! 

 

 Sursă