Placinte si Rulade

Rulada Raffaello, o rețetă grozavă, care siguranță o să-ți placă – aluatul nu se sfărâmă la rulare

 

 

Rulada Raffaello, o rețetă grozavă pe care cu siguranță o să-ți placă – aluatul nu se sfărâmă la rulare

Ingrediente:

Blatt:

  • 4 ouă
  • 4 linguri de zahar
  • 4 linguri făină simplă
  • 1 lingurita cacao
  • tava de copt 30 x 40 cm
  • Posh

Crema Raffaello:

  • 75 ml lapte proaspăt
  • 50 de grame de zahăr
  • sare
  • 0,5 pachet. zahăr vanilat
  • 150 ml ulei vegetal
  • 3 linguri fulgi de cocos

Mod de preparare:

Pentru aluat se bat ouale cu zaharul intr-un castron pana devine spuma.

800434365

Cerneți făina în această masă.

Amestecă un aluat pufos omogen.

3456787

6552244

Luați o porție mai mică din aluat și amestecați cacao în ea.

 

9506378

Asezam aluatul usor pe tava tapetata cu hartie de copt.

7663456

Din aluatul maro, formați un model folosind o pungă de patiserie.

5879998

233234346

Se da in cuptorul preincalzit si se coace 15 minute la 180 de grade.

999545788

Rulați blatul într-un prosop curat și lăsați-l să se răcească.

 

53336000

Amesteca laptele cu ambele tipuri de zahar si un praf de sare intr-un recipient inalt si ingust si bate cu un blender.

Se adauga treptat uleiul, batand pana se formeaza o crema pufoasa.
6565343443

La final, se adauga fulgii de cocos si se bate bine pana devin pufosi.

44553787

Desfacem rulada, intindem-o cu crema, rulam din nou si lasam sa se raceasca la frigider.

 

Poftă bună!

 

 Sursa