Panificatie

Rulouri de brânză: rapid, frumos și gustos

 

 

Rulouri de brânză: rapid, frumos și gustos

 

Rulourile de brânză de vaci sunt un produs de cofetărie delicios care combină în mod tradițional ușurința de preparare și un gust incredibil.Baza este aluatul făcut din brânză de vaci, care îi conferă umiditate și frageditate deosebită.

Adăugarea de unt și făină asigură o crustă crocantă, iar frământarea ușoară a aluatului îl face ușor de lucrat. Rulourile pot fi coapte sau prăjite, în funcție de preferință, ceea ce face posibilă experimentarea texturii și a gustului.

Rulourile cu  brânză de vaci nu sunt doar un deliciu dulce, ci o adevărată descoperire culinară care combină simplitatea, originalitatea și gustul necondiționat.

 

Ingrediente:

brânză de vaci – 220 g;
zahăr – 40 g;
zahăr vanilat – un praf;
sare – un praf;
unt – 100 g;
făină – 160 g;
praf de copt – 1 linguriță.

 

Mod de preparare:

Se toarnă sare, vanilie și zahăr clasic în brânza de vaci neumedă și se amestecă. Adăugați unt moale la brânza de vaci și amestecați.

Se amestecă făina și praful de copt, se cern în brânză de vaci,treptat și se frământă aluatul. Ar trebui să obțineți un aluat moale, nelipicios, să îl împărțiți în 18 părți și să formați bile.

Rulouri de caș: rapid, frumos și gustos. Reteta pentru fiecare zi

Întindeți în straturi mici de 2-3 mm grosime. Dați straturilor o formă pătrată. Facem găuri în jumătate din stratul de aluat folosind, de exemplu, un accesoriu pentru cremă.

Rulouri de caș: rapid, frumos și gustos. Reteta pentru fiecare zi

Stropiți partea neatinsă cu zahăr și rulați-o astfel încât găurile să fie stratul superior al tuburilor.

Așezați bucățile pe o tavă de copt tapetată cu  foaie de copt, cu cusătura în jos.

Coaceți  rulourile la 180 de grade timp de 15-20 de minute.

 

Pofta buna!

 

Sursa
Источник: https://souspark.ru/tvorozhnye-trubochki-bystro-krasivo-i-vkusno-recept-na-kazhdyj-den