Este un adevărat deliciu preparat în straturi, din ingrediente apetiante, care-i oferă salatei o aromă și un gust formidabil. Este un fel de mâncare incredibil, care poate fi servit atât la o cină obișnuită în familie, cât și pe masa de sărbătoare, datorită aspectului deosebit.
Ingrediente:
350 g | Conservă de peste |
4 bucăți | Cartofi |
3 bucăți | Morcovi |
4 bucăți | Ouă |
2 bucăți | Cepe |
0.5 legătură | Mărar |
150 g | Maioneză |
Mod de preparare:
- Într-un bol pisați cu ajutorul unei furculițe conserva de pește, apoi aranjați-o într-un inel de copt amplasat pe o farfurie. Ungeți toată suprafața cu maioneză.
- Următorul strat adăugați gălbenușurile de ouă fierte și date prin răzătoare, apoi ungeți toată suprafața cu maioneză. Adăugați morcovii fierți și dați prin răzătoare, apoi la fel ungeți cu maioneză. După care adăugați ceapa tăiată cubulețe, pe care iarăși o ungeți cu maioneză.
- Adăugați 3/4 din gălbenușurile de ou fierte și mărunțite și din nou ungeți cu maioneză. Puneți deasupra cartofii fierți și dați prin răzătoare, ungeți bine cu maioneză și scoateți inelul. Decorați suprafața cu frunzulițe de mărar și restul gălbenușurilor rămase.
- Savurați cu plăcere!
Pofta buna!
Sursa: Savuros