Salate

Salată „Veneția”. Suculenta și foarte gustoasa, usor de pregătit

 

 

Salată „Veneția”. Suculenta și foarte gustoasa, usor de pregătit

 

Pregătirea salatelor este o sarcină simplă, deoarece felul de mâncare este foarte clasic și tipic pentru masa de sărbători. Mulți bucătari au gândit astfel de foarte mult timp. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că salata este un fel de mâncare cu mai multe fațete.

Există nuanțe în prepararea salatelor care merită luate în considerare. De exemplu, toate ingredientele trebuie tăiate în mod egal. În caz contrar, gustul produselor tăiate mai mari va întrerupe gustul celorlalte componente.

Atentie si la sosuri. Maioneza nu este potrivită pentru toate salatele, în special pentru cele cumpărate din magazin. Să vorbim despre salata Veneția – suculentă și gustoasă.

 

Ingrediente:

  • Piept de pui – 2 buc.;
  • Murături;
  • morcovi – 200 g;
  • brânză – 200 g;
  • Porumb – 180 g;
  • Usturoi – 2 catei;
  • Pătrunjel – o legatură;
  • Maioneză.

 

Mod de preparare:

Fierbeți  carnea de pui în apă cu sare până se înmoaie. Tăiați câțiva castraveți murați în cuburi mici.

Se amestecă într-un castron de salată cu castraveții.

Răzuți brânza pe incisivii mici ai răzătoarei și puneți-o într-un castron de salată cu castraveții și puiul. Adăugați morcovii coreeni în salată și treceți un cățel de usturoi printr-o presă.

Tocați mărunt pătrunjelul și adăugați-l în salată împreună cu porumbul. Asezonați salata cu maioneză după gust și amestecați bine.

Salata poate fi servita si cu smantana. Depinde de preferințele tale de gust.

Pofta buna!

 

Sursa