Tot ce trebuie să faceți este să amestecați totul cu un blender, să îl turnați pe o foaie de copt, să așezați fructele, să faceți grămezi de brânză de vaci și să le coaceți. Simplu și rapid.
Ingrediente:
- 1 cană zahăr pudră
- 3 ouă
- 2 căni făină
- 1 cană lapte
- Jumătate cană ulei
- 1 plic praf de copt
- 1 conservă mandarine
pentru umplutură:
- 500 g brânză moale de vaci
- 1 ou
- 2 plicuri zahăr vanilat
Pentru a măsura ingredientele am folosit o cană de 250 ml
Mod de preparare:
Mixăm spumă ouăle împreună cu zahărul, după care încorporăm și uleiul, laptele și făina cernută, toate împreună cu praful de copt.
Ungem cu unt și tapetăm cu făină o tavă și transferăm compoziția în ea.
Pentru umplutură, amestecăm până la omogenizare toate ingredientele.
Peste compoziția de blat punem umplutura, din loc în loc, la fel și mandarinele.
Dăm tava la cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 25 de minute. După ce se răcește, pudrăm prăjitura cu zahăr pudră.
Poftă bună!